Παρασκευή 4 Μαΐου 2012
του Θόδωρου Αθηναίου
Κάποιοι ΔΕΝ εμπιστεύεστε την Μπακογιάννη σαν προσωπικότητα, σαν ιστορία, αυτό που αντιπροσωπεύει. Αν και διαφωνώ, η δημοκρατία επιβάλλει να τοποθετήσετε στη κάλπη τις προσωπικές σας επιλογές.

Ανησυχώ μόνο για όσους, αξιοποιώντας αυτή σας τη διάθεση, επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματική σας βούληση προς όφελος των δικών τους επιδιώξεων. Γιατί τελικά υπάρχουν ΠΟΛΥ σοβαρότερα ζητήματα να τοποθετηθούμε απέναντι στο κρισιμότατο διακύβευμα των εκλογών.

Αφήστε λοιπόν για λίγο στη μπάντα την Μπακογιάννη και τους πονηρούς που επιχειρούν μάταια να "καπελώσουν" τις επιλογές σας και σκεφτείτε ψύχραιμα το εξής:

Έχετε συνυπολογίσει στη βούληση της ψήφου σας, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ απέναντι στις σημερινές συνθήκες; Τι θα μεταδώσουμε στις 6 Μαΐου; Παραμονή στο καθεστώς που επιβάλλει φτώχεια στον τόπο μας ή προώθηση των μεταρρυθμίσεων και ευημερία;

Αν υγιώς πιστεύετε ότι το σωστό μήνυμα είναι η προώθηση των μεταρρυθμίσεων, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

Απαιτείται όμως να ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, αν πρέπει να στείλετε μήνυμα στους αδιόρθωτους που εξαγγέλλουν μεταρρυθμίσεις αλλά στη πράξη ΔΕΝ τις προωθούν (ούτε ο Παπανδρέου, αλλά ούτε κι ο Σαμαράς κατά τη διακυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ).

Μπορούμε να εμπιστευτούμε πως θα ξηλώσουν το κράτος κομματικών ψηφοφόρων που έχουν στήσει, εις βάρος της κυριαρχίας που τους εξασφαλίζει;

Σκεφτείτε, μήπως θα ήταν καλύτερα να ενεργήσουμε "έξυπνα". Να στηρίξουμε μεν τις Ευρωπαϊκές εξαγγελίες τους, αλλά μέσα από ένα κόμμα που υπηρέτησε σταθερά τις μεταρρυθμίσεις από την στιγμή που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα.

Αν σκέφτεστε να ψηφίσετε έναν από τους δύο μόνο και μόνο επειδή προς το παρόν τα λένε καλά (Ευρωπαϊκά), αλλά δεν κάνουν τίποτα στη πράξη όταν φτάνουν στο "δια ταύτα", σας καλώ να ξανασκεφτείτε: Μήπως καλύτερα να ορίσετε την Δημοκρατική Συμμαχία ρυθμιστή της αυτοδυναμίας τους, για να τους επιβάλλει να προωθήσουν τις μεταρρυθμίσεις στη πράξη;

Γιατί στο "δια ταύτα" η Δημοκρατική Συμμαχία, αντί να αναλώνεται σε εσωτερικές μεγαλοστομίες, βγήκε έξω, έπεισε και αντί για ανίκανους χειρισμούς, "yes men" και νέα μέτρα, έφερε τη βούληση των Ευρωπαίων για χρηματοδότηση τύπου Marshall (πρόγραμμα Ατζέντα 2020).

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ




πηγη: Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

0 σχόλια:

Αναγνώστες

Προτάσεις ιστοσελίδων

Από το Blogger.